Drama unei familii din Dej: stâlpul familiei, un băiat de 18 ani, a murit în urma unui accident cu parapanta - FOTO


Un tânăr de 18 ani din Dej, a murit într-un teribil accident de parapantă, lângă municipiul Cluj-Napoca. Acesta a fost dus de curenții de aer pe liniile de tensiune, iar echipajele medicale nu l-au mai putut salva. În luna martie a acestui an, băiatul și-a pierdut tatăl, în urma infectării cu COVID-19.

Luni, 27 septembrie, în jurul orei 17:30, în apropiere de Popeni, din județul Cluj, băiatul de 18 ani și-a pierdut viața. Acesta se aventurase cu mai mulți prieteni cu parapanta, însă curenții de aer l-au dus deasupra liniilor de electricitate, loc în care a rămas suspendat.

Cei care îl însoțeau au sunat de urgență la 112, iar la fața locului a fost trimis și un echipaj SMURD, dar din nefericire medicii nu au mai putut face nimic, relatează dejeanul.ro

Tânărul nu a putut fi resuscitat

Bărbatul a fost găsit fără semne vitale, s-au aplicat manevre de resuscitare timp de peste 40 de minute, însă fără a putea readuce semnalele vitale”, transmis reprezentanții ISU Cluj.

Ieri, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca au fost sesizați despre producerea unui accident cu parapanta, în localitatea Popești. La respectiva locație a fost identificat un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Dej, care ar fi pierdut controlul parapantei, voalura acesteia rămânând agațată în rețeaua de transport electricitate. În urma producerii evenimentului, un echipaj medical i-a acordat tânărului îngrijiri la fața locului, însă acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite circumstanțele în care s-a produs accidentul”, transmit cei de la IPJ Cluj.

Marcos Ilisoi a fost elev la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Dej și tocmai ce începuse facultatea, la Universitatea Tehnică. Rămăsese modelul patern pentru cei 12 frați mai mici, după ce în luna martie tatăl lor a murit la vârsta de 39 de ani, în urma infectării cu COVID-19. Atunci, la înmormântarea acestuia, Marcos recitase o poezie scrisă de tatăl lui înainte de moarte.


Comentarii Facebook