Duminica 28 Aprilie

Două vagoane au luat foc în Gara Cluj! O persoană a primit îngrijiri medicale - VIDEO


Două vagoane dezafectate din Gara Cluj au ars duminică dimineață. Cel mai probabil, o persoană fără adăpost a făcut foc într-unul dintre vagoane pentru a se încălzi, iar acestea s-au aprins.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1  Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru stingerea flăcărilor care au cuprins două vagoane staționate în Gara Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stingerea incendiilor, care acționează în prezent pentru stingerea flăcărilor, ce se manifestă în două vagoane dintr-o garnitura dezafectată, garată pe o linie adiacentă din Gara Cluj-Napoca.

O persoană este consultată la fața locului de către un echipaj SAJ, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta prezenta arsuri superficiale la nivelul feței și suspiciuni de intoxicație cu fum.

Totodată, prin dispeceratul comun din cadrul ISU Cluj, a fost anunțată compania națională de căi ferate pentru a se opri alimentarea cu energie electrică a liniilor de înaltă tensiune situate deasupra garniturii de tren.

Incendiul a fost lichidat iar cercetările preliminare arată că acesta a pornit de la focul aprins de persoane fără adăpost, într-unul dintre vagoane, pentru a se încălzi.

La data de 7 ianuarie a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca au demarat cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și vătămare corporală din culpă, ca urmare a unui incendiu care a cuprins două vagoane dezafectate, în gara municipiului Cluj-Napoca.

În urma incendiului produs a rezultat rănirea unui bărbat, acesta fiind preluat de echipajele medicale”, precizează Poliția Cluj.


Comentarii Facebook