Miercuri 24 Aprilie

Două troleibuze defecte au blocat tot Mănășturul. Rețelele sociale au luat foc - FOTO


Tot Mănășturul a fost blocat miercuri dimineața din cauza a două troleibuze care s-au defectat în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Câmpului și Frunzișului.

Cel mai mult au avut de partea de sud a cartierului Mănăștur, care cuprinde și strada Mehedinți. Acolo mașinile nu s-au mișcat din loc, iar rețelele sociale au luat foc. 

Unii clujeni au spus că centura metropolitană, care va trece prin apropierea Mănășturului va rezolva situația, iar alții au recomandat mersul pe jos și mijloace alternative de deplasare. 

Manasturul a fost construit ca și dormitor pentru fabricile comuniste, nu pentru bombardieri latifundiari, cu 3 BMW -uri de 500 euro bucata la scară”, a comenat cineva.

Puteti sa le multumiti celor de la Primărie, care se încapațânează să nu facă o legatură între străzile Mehedinți și Bucegi, în zona cinema Dacia (trebuie dărâmate câteva garaje vechi și urâte). În continuare, se poate face o legatură între Bucegi și Primăverii, în zona parkingului. În acest fel s-ar putea ieși mult mai usor din zona Mehedinți - Basarabia”, a mai scris altcineva.

Foto: Info Trafic jud. Cluj


Comentarii Facebook