Două stații CTP din Cluj deranjează locatarii din jur: „Nu pot să stau pe balcon nici în weekend/La ora 7:50 sunt obligată să ascult reclame”


Clujenii semnalează faptul că stațiile CTP de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, stația Crinului și stația Piața Mărăști, îi deranjează pe locatari. De vină ar fi radioul care difuzează constant reclame. 

„Conducerea CTP Cluj, Info Trafic Cluj, Primăria Cluj-Napoca, îmi explicați de ce duminică la ora 7:50 sunt obligată să ascult reclame difuzate în Stația Crinului și stația Piața Mărăști? Nu pot să stau pe balcon nici măcar în weekend. Este experiment social? 

Puținele momente fără trafic pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 sunt compensate de reclame difuzate pentru veniturile unei firme? „Cel mai bun preț pe mia de ascultători”, scrie pe site-ul lor. 

Compromitem liniștea din zonă pentru cine? Vă rugăm să opriți boxele din zona Piața Mărăști. Creați o stare de disconfort, anxietate și nervozitate cetățenilor care locuiesc aici. Dacă există un motiv întemeiat pentru boxe și reclame vă rugăm să îl comunicați. Țin să menționez că nu se difuzează nimic relevant pentru trafic. Sunt doar reclame”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj.

În aceeași zonă au mai fost făcute reclamații la CTP, volumul difuzoarelor fiind redus dimineața și seara. 

Comentarii Facebook