Două fete lovite în Bună Ziua, lângă Lidl - FOTO / Update: Fetele lovite treceau pe verde


Două fete au fost lovite în cartierul Bună Ziua, în Zona Lidl, pe trecerea de pietoni. 

A fost un accident vis-a-vis de Lidl, din Buna Ziua. Este blocată circulatia din ambele sensuri”, ne-a semnalat un cititor.

Cele două fete treceau pe trecerea de pietoni și au fost lovite de un șofer.  Cei de la CERT Rescue au precizat că fetele sunt în stare stabilă.

”Din primele date, conducătorul auto în vârstă de 37 de ani, care se deplasa înspre strada Fagului, din direcția străzii Calea Turzii, nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului, accidentând două tinere de 15 și 16 ani, care se angajaseră în traversarea trecerii pentru pietoni”, a precizat Poliția Cluj.

Șoferul nu consumase alcool.

Mesajul unei dintre fetele lovite pe strada Bună Ziua: Rușine celor care au început să ne filmeze. Mai bine spuneau o rugăciune - FOTO

----------------------

UPDATE 

Fetele au primit primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență. Prezentau suspiciuni de fracturi și una dintre ele o plagă cu traumatism cranio cerebral, fără pierderea stării de conștiență. Fetele au fost duse la spital. ”S-a intervenit o autospecială și două echipaje SMURD pentru a acorda primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență pentru două tinere implicate într-un eveniment rutier pe strada Bună Ziua din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au găsit la fața locului cele două tinere, în vârstă de 16 ani, în stare deconștiență și cooperante, cu suspiciuni de fracturi și plagă cu un traumatism la nivelul capului. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de siguranță pentru salvatori și pentru persoanele implicate în accident”, anunță maiorul Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

WhatsApp Image 2021-03-15 at 20.11.44 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-03-15 at 20.11.44.jpeg


161301981_770131910284274_2828400469919484837_o.jpg

Video: Valentin Ionescu

Comentarii Facebook