Dorel Onaca: Nu plecam de la Tarnita pana nu vedem daca cei trei sunt in lac sau nu VIDEO


Patronul firmei Onacva Constanta, Dorel Onaca, a dus la Tarnita patru sonare si opt scafandri, demarand vineri dimineata oepratiunile de cautare a celor trei persoane disparute.

 

Mamica fetitei de 3 ani disparuta in Tarnita, face din nou apel disperat catre oameni!

 

"Am luat primul avion de la Kuweit la Cluj cand am auzit cazul. Am venit joi seara si am cercetat zona lacului Tarnita. Am adus un excavator pentru a curata zona de pe marginea lacului si cativa baieti pentru a da gheata la o parte. Zona este inclinata. Am adus 4 sonare, camere de filmat, tot ce trebuie ca sa gasim ceva. Vom sta aici la Cluj cu 8 persoane cat trebuie pentru a stabili daca cei trei sunt in lac sau nu", a declarat Dorel Onaca.

 

Scanfandrii de mare adancime din Constanta vor incepe cautarile in Tarnita EXCLUSIV

 

Acesta a mai afirmat ca a fost sunat de seful IPJ Cluj, chestorul Ioan Pacurar, si de procurorul de caz, dar ca toate costurile operatiunii vor fi suportate de el.

Dorel Onaca a sosit la Cluj cu 8 scafandri, impartiti in 2 echipe. Zona a fost izolata si nimeni nu are acces in zona in care au disparut pe o raza de 1 kilometru. 

La Tarnita a sosit si sora lui Nicolae Lapuste, dar si fiul mai mare al acestuia: "Vrem sa ne linistim si sa stim daca cei trei sunt in lac sau nu".

Comentarii Facebook