Duminica 28 Aprilie

„Doreii” lucrează în centrul Clujului la ore de vârf. Clujean indignat: „Oare lucrările astea nu pot fi făcute noaptea sau în weekend?”


Studenții încă nu au revenit la facultățile din Cluj, iar orașul este deja blocat odată cu începerea școlii. Autoritățile nu au intervenit de ani de zile cu proiecte majore de infrastructură care ar putea decongestiona traficul, ba chiar mai mult îi lasă pe muncitori să repare o stradă centrală chiar la o oră de vârf, când părinții își duc copiii la școală.

„Oare lucrările astea nu pot fi făcute noaptea sau în weekend? Chiar trebuie blocat cel mai aglomerat bulevard din Cluj la ora de vârf? 

Măcar poliția de ar sta sa dirijeze traficul și să lase mașini și pe banda de autobuz în zona respectivă”, a transmis un clujean indignat.

Infrastructura Clujului este suprasolicitată, una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă Clujul este traficul care se traduce nu doar prin aglomerația străzilor, ci și poluarea atmosferică, probleme care afectează sănătatea populației și calitatea vieții.

„Cred că nu știi în ce oraș locuiești”; „Poliția încă stă la cafea”; „Păi cum să lucreze noaptea că noaptea nu încurcă pe nimeni” - au făcut oamenii haz de necaz.

Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

----------------

UPDATE

Știri de Cluj l-a întrebat pe primarul Emil Boc, la ora 11:36 despre această problemă. Când vom avea o poziție, o vom publica aici.

Buna ziua domnule Emil Boc!

Vă cere părerea despre lucrările de pe 21 Decembrie 1989. 

1. E normal să se lucreze așa, în plină zi, și să fie blocat traficul de zile întregi, pe o bandă?

2. Cine răspunde de această lucrare?

3. Primăria nu poate să intervină și să impună un ritm mai alert al lucrărilor?”.

Comentarii Facebook