Doliu la ISU Cluj! A trecut la cele veșnice un pompier care s-a luptat 30 de ani cu flăcările: „Am aflat, cu tristețe în suflet”


Tristețe mare în rândul colectivului de la ISU Cluj, după ce un pompier care s-a luptat la Cluj cu flăcările timp de aproape 30 de ani, a murit subit. Bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost comandant de echipaj.

Am aflat, cu tristețe în suflet, de trecerea la cele veșnice a fostului nostru coleg, plutonier adjutant șef (r) Balea Simion Niculaie. Acesta și-a desfășurat activitatea timp de aproape 30 de ani în cadrul unității noastre, fiind conducător auto și comandant de echipaj. 

În anul 1994 a fost avansat la gradul de sergent-major, iar ulterior a efectuat o perioadă de perfecționare la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești. 

Balea Niculaie a participat la nenumărate intervenții, unde s-a remarcat prin profesionalism și camaraderie. Mulți dintre colegii în rezervă își aduc aminte de incendiul din martie 2001, petrecut la un depozit dezafectat din comuna Baciu, când a acționat neîntrerupt peste 10 ore în condiții grele, cu fum, gaze toxice și vizibilitate redusă. Atunci a fost evidențiat de către comandanții pompierilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!”, transmite ISU Cluj.

Comentarii Facebook