Doliu la ISU Cluj! A trecut la cele veșnice fostul adjunct al unității: „Un ofițer extrem de pregătit, mentor pentru mulți dintre militari”


Tristețe mare în rândul colectivului de la ISU Cluj! A murit fostul adjunct al unității, colonelul Davidescu Gheorghe, ofițerul care a fost „un mentor pentru mulți dintre militarii care au apucat să lucreze cu dumnealui”.

Din păcate, am aflat de trecerea la cele veșnice a fostului adjunct al unității noastre, colonelul Davidescu Gheorghe. Acesta s-a născut la Medgidia în anul 1951 și a absolvit Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică din Iași. Ulterior, în 1992 a fost încadrat ca ofițer în domeniul prevenirii incendiilor la Grupul de Pompieri al Județului Cluj. De asemenea, a ocupat funcția de adjunct al inspectorului șef, trecând în rezervă în anul 2006. 

Un ofițer extrem de pregătit, în special pe partea de prevenire a incendiilor și implementare a cerinței de securitate la incendiu în proiectarea clădirilor, colonelul Davidescu Gheorghe și-a lăsat amprenta asupra Inspecției de Prevenire, fiind un mentor pentru mulți dintre militarii care au apucat să lucreze cu dumnealui.

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 13 mai, cu începere de la ora 13:00, în localitatea Ilișua, comuna Uriu, județul Bistrița-Năsăud. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis ISU Cluj.

colonel.jpeg

Comentarii Facebook