Doi traficanți de droguri prinși la Cluj! Vindeau consumatorilor clujeni substanțe psihoactive extrem de periculoase - FOTO


Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii clujeni pentru deținere de substanțe psihoactive și trafic de droguri de mare risc.

„Din actele de urmărire penală  efectuate a rezultat că, în perioada aprilie – mai 2024,  două persoane ar fi procurat, deținut, manipulat și comercializat diferite cantități de substanțe psihoactive (2-CMC).      

Astfel, la data de 7 mai 2024, unul dintre bărbați a fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi deținut și transportat peste 500 de grame de substanță psihoactivă (2-CMC), destinată vânzării.

La data de 8 mai 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus  reținerea a doi bărbați.

La aceeași dată, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, transmite IPJ Cluj. 

f.jpeg

Comentarii Facebook