Sambata 31 Iulie

Doi tineri din Florești s-au trezit cu mascații la ușă, fiind acuzați de tâlhărie - VIDEO


Luni, 24 mai, doi tineri din Florești au fost luați prin surprindere de mascații din cadrul Biroului de Investigații Criminale Cluj. 

În 13 mai un bărbat de 31 de ani a reclamat la poliție faptul că, în urma unui conflict avut cu cei doi tineri, aceștia l-au agresat fizic și i-au furat telefonul mobil. Polițiștii au descoperit că era vorba de doi tineri de 18, respectiv 19 ani, din localitatea Florești.

Investigațiile au fost derulate în urma unei sesizări prin care un bărbat în vârstă de 31 de ani a reclamat faptul că la data de 13 mai a.c., în jurul orei 05.40, în urma unor discuţii în contradictoriu cu două persoane care se aflau în locuința sa, acestea l-ar fi agresat fizic, iar ulterior l-ar fi deposedat de un telefon mobil.

Activitățile investigativ-operative au condus la identificarea celor două persoane, stabilindu-se că sunt doi tineri de 18, respectiv 19 ani, din localitatea Florești. 

La data de 24 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Cluj au efectuat trei percheziții domiciliare, ocazie cu care a fost identificat telefonul mobil, prejudiciul cauzat fiind astfel recuperat.

Totodată, în cadrul perchezițiilor au fost ridicate diverse bunuri de interes pentru cauză. Față de cei doi a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Cluj.


Comentarii Facebook