Doi tineri din Cluj-Napoca au spart o mașină și au furat mai multe bunuri din ea


Doi tineri au vandalizat o mașină în Cluj-Napoca. Aceștia au distrus-o și au spart geamurile pentru a fura bunurile din ea. Polițiștii au reușit să recupereze bunurile în totalitate. 

„La data de 13 martie polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 7 de Poliție, au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările derulate a rezultat faptul că, în noaptea de 10-11 martie, cei doi ar fi distrus elemente din caroseria unui autovehicul, respectiv un eleron și o oglindă.

Ulterior, cele două persoane ar fi pătruns în autoturism prin spargerea geamurilor, de unde ar fi sustras un portmoneu care conținea documentele persoanei vătămate, o trusă de scule, un aparat CD-player și alte două aparaturi destinate sistemului audio, cauzând un prejudiciu total în valoare de 4.000 de lei.

În baza activităților investigative, polițiștii i-au identificat și depistat pe bănuiți, fiind vorba despre doi tineri de 20 și 21 de ani, din Cluj-Napoca.

Facem precizarea că prejudiciul a fost recuperat de polițiști în totalitate”, transmite IPJ Cluj. 

În temeiul probatoriului administrat, la data de 13 martie s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a acestora, iar în cursul zilei de azi, 14 martie, cei doi tineri au fost plasați sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Imagine cu caracter ilustrativ


Comentarii Facebook