Luni 3 Octombrie

Doi tineri au spart două cabane din Cluj folosind o metodă „ingenioasă”: Au întrerupt curentul ca să nu funcţioneze camerele de supraveghere


Doi tineri din Sălaj au spart două cabane din localitatea Negreini, județul Cluj, printr-o metodă „ingenioasă”. Cei doi tâlhari au văzut că în cabane sunt montate camere de supraveghere și pentru a nu fi identificați au întrerupt curentul electric din cele două imobile, pentru a opri camerele de supraveghere amplasate atât în curte cât și în interior. 

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, s-a reușit identificaarea a doi bărbați, de 25 de ani, din comuna Bucium, județul Sălaj, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat”, indormează reprezentanții IPJ Cluj. 

La data de 7 aprilie, cei doi ar fi pătruns  în interiorul a două cabane din localitatea Negreni, situate într-o zonă mai izolată, unde ar fi întrerupt electricitatea, reușind astfel scoaterea din funcțiune a camerelor de supraveghere montate și sustragerea mai multor unelte electrice”, au mai declarat polițiștii.

Comiterea furturilor a fost sesizată la data de 11 aprilie, iar odată cu identificarea celor doi s-a reușit recuperarea prejudiciului cauzat, evaluat la 7.500 de lei”, a mai declarat IPJ Cluj.


Comentarii Facebook