Doi tinerei din Gherla care aruncau cu ouă în trecători au fost prinși de polițiști: „Unora li se pare foarte distractiv să arunce cu ouă la ferestre”


Doi tineri clujeni au fost prinși de polițiști și acuzați de huliganism, după ce au aruncat cu ouă în oameni și în proprietățile acestora. 

Polițiștii din Gherla au fost informați de mai multe ori în decursul a două luni că în oraș există persoane, cel mai probabil tineri puși pe glume proaste, care „altă treabă n-au, decât să arunce cu ouă în trecători și în casele acestora”. Autoritățile au încercat să afle cine și de ce face astfel de glume proaste, iar la sfârșitul lunii noiembrie, vinovații au fost prinși. 

Huliganii aruncau cu ouă, din mașină, direct în trecători 

În data de 21 octombrie, un bărbat din Gherla, județul Cluj, a sesizat poliția despre faptul că în timp ce se afla pe o stradă din zona centrală a municipiului, dintr-o mașină care circula pe șoseaua principală, s-a aruncat cu un ou înspre el, care l-a nimerit în spate, iar alte două au căzut pe jos, lângă el. 

Pe 17 noiembrie, o femeie s-a trezit cu ouă aruncate în geam. „Unora li se pare foarte distractiv să arunce cu ouă la ferestre. Oare au prea multe găini care se ouă? Rușine să le fie!”, a spus un localnic după ce a fost martor la un astfel de incident, potrivit Gherla.info. O altă femeie a reclamat faptul că cineva aruncă ouă de jos, direct în balconul ei și în ale vecinilor, trezindu-se dimineața cu mai multe găoace de ou de găină pe podeaua și balustrada balconului. 

Polițiștii au găsit vinovații. Huliganii s-au ales cu o amendă de 1.000 de lei de căciulă 

În urma mai multor sesizări făcute la Poliția Gherla, oamenii legii au întețit verificările, iar în urma acestora, la sfârșitul lunii noiembrie au fost identificați doi tineri, cu vârste de 18 și 20 de ani, care ar fi recunoscut că ei sunt autorii incidentelor. 

Cei doi tineri au fost acuzați de acte de huliganism și distrugerea proprietății private și au fost amendați cu 1.000 de lei de căciulă. Din fericire pentru ei, „victimele” glumelor lor nu au depus plângere împotriva lor, iar aceștia s-au ales doar cu amenda și o lecție, speră polițiștii, învățată. 


Comentarii Facebook