Doi foști soți din Cluj, obligați să stea la mai mult de 200 metri distanță după ce s-au BĂTUT. Cei doi au primit ordin de protecție unul contra celuilalt


Judecătoria Cluj-Napoca a emis un ordin de restricție pentru doi foști soți din Cluj. Totul a început de la un scandal între cei doi, iar ulterior, a fost emis un ordin de restricție valabil simultan pentru amândoi, precizează Clujust.ro.

Totul a pornit în momentul în care, femeia ar fi mers însoțită de mama ei la locuința comună a celor doi pentru a-și lua lucrurile rămasse acolo în urma divorțului, însă situația ar fi escaladat, iar cei doi au ajuns să se lovească unul pe celălalt.

Cei doi au depus plângere, astfel, au fost emise de Judecătoria Cluj-Napoca ordine de protecție pentru cei doi, unul împotriva celuilalt, valabile simultan  timp de șase luni. 

În acest interval de șase luni, cei doi  nu au permisiunea de a se apropia la mai puțin de 200 de metri unul de celălalt și nu au voie să aibă contact de orice fel, nici măcar telefonic sau prin mesagerie. 

Pe lângă toate aceste restricții, foștii soți sunt obligați de instanță să urmeze consiliere psihologică în această perioadă. În cazul în care cei doi nu respectă regulile impuse, riscă între cinci și șase ani de închisoare, precizează Clujust.ro.


Comentarii Facebook