DNA face percheziții la instituții publice și firme din Cluj. S-a REDESCHIS sezonul?

 

DNA face percheziții la instituții publice și firme din Cluj și alte 11 județe din țară, într-un caz amplu și ramificat de corupție.

 

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de Combatere a Corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2014.

 

În cursul zilei de 10 decembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 48 locații situate în mun. București și județele: Timiș, Cluj, Brașov, Sibiu, Argeș, Prahova, Arad, Suceava, Galați, Iași și Constanța, din care 20 sunt instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

 

Perchezițiile de pe raza județului Timiș sunt efectuate împreună cu ofițeri de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş. 

 

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. 

 

Procurorii DNA Cluj fac percheziții la depoul CFR Călători.

Comentarii Facebook