”Distracția” l-a costat scump pe un clujean. A ajuns pe mâinile polițiștilor după ce s-a drogat, s-a îmbătat și a furat o mașină



Polițiștii clujeni au au fost sesizați, miercuri, despre furtul unui autoturism staţionat pe raza localităţii Viişoara, neasigurat şi cu cheile în contact.

În baza sesizării, în jurul orei 15:22, autoturismul a fost reperat de către echipajul rutier din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii pe strada George Coşbuc, din Câmpia Turzii, fiind oprit ulterior pe strada Grădinilor”, informează IPJ Cluj.

Poliţiştii au identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat, de 25 ani, din Câmpia Turzii, iar cu ocazia verificărilor au constatat că acesta nu poseda permis de conducere și se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, în urma controlului corporal, s-a găsit asupra sa un pliculeț cu o substanţă vegetală de culoare maroniu-verzui, care a fost ridicată și înaintată Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca pentru a se stabili natura acesteia.

Prejudiciul, în valoare de 1.500 euro, a fost recuperat.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

Comentarii Facebook