Distincție specială pentru primii clujeni născuți în 2015. Ce scrie pe certificatul lor de naștere



Cinci copii care s-au născut în primele ore din 2015, patru băieți și o fetiță, la Clinica Ginecologie 1 Cluj-Napoca, au avut parte de o distincție specială din partea Primăriei.

Aceștia au primit un certificat special, care le permite să fie Consilieri de onoare pe probleme de tineret la Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

În calitate de primar, am oferit nou-născuților un certificat aparte, care le va permite odată ce împlinesc 18 ani să dețină, timp de un an de zile, funcția de Consilier de onoare pe probleme de tineret la Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Am avut bucuria de a marca acest moment special alături de tinerii din echipa Federației SHARE, care au pregătit premii simbolice pentru bebeluși și părinți. Cu siguranță acest moment va rămâne o amintire dragă pentru mine și sper ca cei mai tineri cetățeni ai Capitalei Europene a Tineretului, odată ce împlinesc 18 ani, să își exercite statutul de Consilier de onoare pe care l-au primit astăzi. Până la vârsta de 30 de ani vor putea beneficia de acest statut, timp de 1 an de zile, la alegerea lor”, a anunțat primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook