Directorul Direcției Sanitar Veterinare Cluj, Nicolae Pivariu, dus la audieri în scandalul cărnii alterate

 

Directorul Direcției Sanitar Veterinare Cluj, Nicolae Pivariu, a fost dus la audieri de DIICOT în scandalul cărnii alterate.

 

Pivaru a fost luat de acasaă și dus la DIICOT București pentru audieri.

 

DIICOT îl mai cercetează în dosarul cărnii alternate aduse din Europa și vândută în România.

 

Șeful Serviciului Inspecţii din cadrul Direcției Sanitar Veterinare Cluj, Mircea Lucaciu, a fost reținut de procurorii DIICOT, pentru audieri. 

 

Mircea Lucaciu este acuzat de procurori de favorizarea infractorului. ”L.O.M., având calitatea de consilier în cadrul A.N.S.V., cu privire la care în cursul zilei de 12.03.2014, s-a dispus extinderea şi începerea urmăririi penale, suspectat fiind pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului; în cauză există suspiciunea rezonabilă că, după ce a luat la cunoştinţă despre faptul că urmează a se efectua un control la magazinele aparţinând unei societăţi comerciale, privind punerea în vânzare a produselor de carne alterate, a anunţat pe suspectul C.R.B (administratorul societăţii comerciale) asigurând acestuia timpul necesar pentru a ascunde marfa alterata”, susțin anchetatorii.

 

Între șefii rețelei sunt patronii carmangeriei Michelangelo Cluj.

 

Interceptări cu patronii Michelangelo Cluj, liderii reţelei ”Mafia cărnii”: ”Șterge prețurile cu corectoru”

--------------------------

UPDATE

 

Directorul DVS Cluj, Nicolae Pivariu, a declarat că a fost dus la DIICOT în calitate de martor. ”Nu am fost reținut sau pus sub acuzare, Calitatea mea este de martor în acest dosar. În această dimineață voi pleca acasă”, a spus Pivariu, în jurul orei 8.55.

 

Surse judiciare precizează că Nicolae Pivariu a fost și el pus sub învinuire în acest dosar.

Comentarii Facebook