Miercuri 8 Februarie

Din filmele cu prosti. Doi tineri au fost prinsi de politisti in Zorilor, in timp ce carau un ecran de protectie furat de altcineva si abandonat

 

Doi tineri au fost prinsi pe strada Rene Decartes, in timp ce carau un ecran de protectie furat de altcineva. "Carausii" si hotii au fost prinsi in cele din urma si interogati.

Politistii din cadrul sectiei 6 patrulau pe strada Rene Decartes in noaptea de miercuri spre joi si, in jurul orei 5.30, au surprins doi tineri care aveau asupra lor un ecran de protectie, pe care l-au luat de pa strada Pasteur, unde a fost abandonat de adevaratii hoti.

"Au fost rugati de T. Petru si I. Tiberiu sa recupereze ecranul pe care cei doi l-au abandonand in urma cu aproximativ 3 ore. In urma cercetarilor efectuate de politisti, au fost depistati si identificati T. Petru, de 21 ani, din judetul Harghita si I. Tiberiu, de 21 ani, judetul Prahova, care au recunoscut ca au sustras ecranul dintr-o cladire ce apartine unei unitati spitalicesti. S-a stabilit deasemenea, ca fapta a fost comisa in jurul orei 2.00", a declarat pentru Stiri de Cluj Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.
 
Cei doi tineri sunt cercetati pentru furt calificat, in stare de libertate.

Comentarii Facebook