Din cauza unor lucrări la infrastructura rutieră, programul liniilor CTP din Florești a fost dereglat. Compania de transport public și-a cerut scuze


Din cauza unor lucrări care se desfășoară la infrastructura rutieră din Florești, au apărut dereglări în orarul circulației mijloacelor de transport metropolitane. Reprezentanții Companiei de Transport Public din Cluj și-au cerut scuze în mod public față de călătorii din zonele afectate. 

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informează publicul călător din Florești că lucrările de modernizare a str. Eroilor, de dezafectare a podului de la intersecția străzii Eroilor cu strada D. Mocanu și de relocare a rețelei de gaze naturale aeriene în subteran, pe str. Cetății, au condus la supraaglomerarea traficului auto general, ceea ce afectează programul dintre orele 6:30 și 8:00 și prograamul liniilor metropolitane din Florești, în special liniile M21. M22 și M26”, au transmis reprezentanții CTP Cluj.

Ne cerem scuze pe această cale călătorilor din Florești, cu mențiunea că întârzierile din orare au cauze independente de Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA”, au mai transmis aceștia. 


Comentarii Facebook