DIICOT face percheziții la București în dosarul Lucan

 

Procurorii DIICOT fac percheziții la firme de medicamente din București, în dosarul în care este cercetat profesorul Mihai Lucan. 

 

Procurorii DIICOT au descins miercuri la companii de medicamente din București într-un caz legat de medicul Mihai Lucan, au declarat pentru Realitatea TV surse judiciare.

 

Companiile respective ar fi sponsorizat activitatea lui Mihai Lucan, sub suspiciunea de mită mascată sub contracte de sponsorizare.

 

Medicul Mihai Lucan este acuzat că a devalizat Institutul de transplant Renal din Cluj-Napoca.

 

În contul sponsorizărilor, medicul ar fi cumpărat medicamente. Suma din aceste contracte se ridică la 250 de mii de euro. Surse din cadrul anchetei au explicat ca procurorii suspecteaza faptul ca Mihai Lucan ar fi primit bani prin sponsorizari mascate de la aceste firme, in contul acestor bani medicul ar fi dispus achizitionarea de medicamente imunosupresoare. Mihai Lucan a primit sume importante de bani de la firmele farma in ultimii ani.

 

Medicul Mihai Lucan se află în arest la domiciliu, fiind vizat într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de peste cinci milioane de lei.

Comentarii Facebook