Miercuri 24 Aprilie

DGA Cluj a montat microfoane in radarul politistilor spagari

 

Politistii acuzati ca luau mita de la soferi s-au dat singuri de gol, dupa ce Directia Generala Anticoruptie a montat microfoane in autoturismul dotat cu camera radar si care era folosit pentru depistarea soferilor care conduc cu viteza.

Microfoanele au fost montate in autoturismul Dacia Logan, CJ 12 BGM, dotata cu camere radar, folosit de Politia Rutiera Cluj. Interceptarile efectuate de microfoanele montate de catre de DGA, au surprins discutiile dintre soferi si politisti, efectuate chiar din masina politiei.

 

Politistii clujeni din dosarul "MITA la RADAR" au fost ELIBERATI de judecatorii de la Tribunalul Cluj

 

Un anchetator a dezvaluit pentru Stiridecluj.ro ca agentul Radu Mihai Muresan s-a dat singur de gol intr-o discutie cu unul dintre colegii lui, de faptul ca a luat spaga un bax de bere dar si de faptul ca suma adunata in tura precedenta s-a ridicat la doar 25 de lei.

La audierile de la Tribunalul Cluj, Muresan a recunoscut ca a luat baxul cu bere dar a negat ca acest lucru are legatura cu serviciul sau. Niciunul dintre cei acuzati nu au recunoscut ca au luat mita. Agentii de politie au declarat in fata judecatorului ca totul reprezinta o inscenare a soferilor care sunt nemultumiti ca au fost amendati.

 

Politistii din Cluj au luat MITA un BAX de BERE

Comentarii Facebook