Joi 1 Decembrie

Dezvoltator imobiliar din Florești, dispărut în Deltă. S-a răsturnat cu șalupa. Excursia era de ziua lui de naștere

 

Un dezvoltator imobiliar din Florești este căutat de joi, 24 martie, în zona Mila 23 din Delta Dunării, unde s-a răstunat cu șalupa.

 

Gabriel Pop, în vârstă de 43 de ani, patron al firmei Pop Imobiliare din Florești, se afla în Deltă cu alți prieteni, pentru a-și sărbători ziua de naștere. Joi după amiază, Pop ar fi ieșit la pescuit pe Dunărea Veche, fiind însoțit de trei dintre prietenii săi. Din nefericire, la un moment dat, din cauza curenților, barca în care se aflau cei patru s-a răsturnat. Trei dintre ei purtau veste de salvare și au reușit să iasă la mal, scrie Ziarul Făclia.

 

Gabriel Pop nu pirta vestă și a fost luat de curenții de apă. La fața locului au sosit echipaje ale Poliției și Pompierilor pentru a-l căuta pe clujean. În cursul nopții de joi spre vineri, căutările au fost întrerupte, fiind reluate în această dimineață.

 

Purtătorul de cuvînt al IPJ Tulcea, inspector principal de poliție Dorin Vistereanu, a confirmat cazul și a spus că până vineri, la ora 15.00, nu au reușit să îl găsească pe bărbatul dispărut.

 

Gabriel Pop este din Florești și are doi copii. Ziua lui de naștere este în 25 martie.

 

Foto: Facebook / Gabriel Pop

Comentarii Facebook