DEZVĂLUIRI incredibile făcute de angajaţii Carrefour din Piaţa Mărăşti despre produsele expirate AUDIO


Mai multe cutii de turtă dulce erau încă pe rafurile din Carrefour-ul din Piaţa Mărăşti, deşi erau expirate de o lună, având termenul 30.05.2012. Angajații povestesc şi cum se vinde îngheţata expirată de un an.

Luaţi la întrebări de un clujean care a vrut să cumpere o cutie de turtă dulce, una dintre angajate a spus că "eu nu pot să vă spun. E vina colegilor care sunt acolo, pe partea cealaltă. Într-adevăr este expirată de o lună. Vă mulţumesc că ne-aţi atras atenţia că se putea întâmpla şi mai rău."


Mergând mai departe, angajaţii Carrefour au început să vorbească, fără a-şi da seama că sunt înregistraţi, despre îngheţata care se vinde şi stă în vitrine chiar şi un an, după data expirării. "Două erau de 1 an şi restul de 6 luni expirate", spun doi dintre angajaţi. Aceştia mai povestesc că cel care a cumpărat una din îngheţate "a cumpărat-o chiar aia mai veche. Când şi-a dat seama că era expirată a venit înapoi, i-am dat banii pe îngheţată şi atunci a zis că el nu face gură că ştie cum e că nevastă-sa lucrează în comerţ", adică nu va merge la Protecţia Consumatorilor să depună plângere.

"La îngheţată nu-ţi prea dai seamă că e expirată că e bocnă. Normal inventarul se face lună de lună, dar nu ştiu cum de nu s-a uitat nimeni la dată". În completare vine o altă angajată care spune că "atunci când faci inventarul nu ai timp să te uiţi dacă e expirată sau nu."

Alte dezvăluiri şocante face un alt angajat: (min. 03.26) "Știi când îşi dau seama că îngheţata e expirată? Abia atunci când putrezeşte capacul şi se vede mucegaiul. Au fost 12 bucăţi, din care doar una era valabilă, dar ştii care-i adevărul? Au stat 1 an de zile, în perioadă iarnă-primăvară când îi mai frig şi nu se vinde îngheţata. Şi ăia se uitau că e bocnă, tare, faină şi o rămas acolo".


Acesta recunoaşte că "ar trebui verificate dimineaţă de dimineaţă, ca la pâine".


După incidentul care a avut loc joi seara, în jurul orei 20:45, angajaţii Carrefour au retras produsele expirate, spunând că a doua zi (n.red. 29 iunie), îi vor spune şefei.

 

Daca aţi surprins un eveniment care poate reprezenta o ştire, trimiteţi imaginile foto sau video pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubirca "Fii reporter!".

 

 





Comentarii Facebook