Deseuri medicale aruncate pe partia din Feleacu STIREA CITITORULUI FOTO


Un cititor Stiri de Cluj a fotografiat mormane de deseuri medicale aruncate pe partia schi din comuna Feleacu.

"Am participat la actiunea Let's do it Romania, din 12 mai 2012, si am fost repartizat la mormanele de gunoaie aflate in vecinatatea partiei Feleacu. O groapa ilegala, foarte mare de gunoi se afla la nici 50 de metri de partie. Aici am gasit in marea majoritate mormane ramase dupa demolari. Dar din pacate am gasit si ce se vede in pozele atasate. Am strans numa putin de 10 saci de gunoi cu acele siropuri ori creme, si mai erau. Am umplut si un fel de rezervor de 50L cu aceste medicamente. Erau ucrainene ori ruse si erau cu cutii intregi aruncate acolo. Pe langa asta, am mai gasit si multe siringi nefolosite, in jur de vre-o 3-4 cutii. Pe langa asta foarte multe scutece pentru bebelusi folosite, multe cu urme de sange. Nu se stie de la ce spital provin, dar e destul de alarmanta situatia.

Va atasez cateva poze facute in ziua respectiva. Si sper ca nu vom avea neplacerea cand mergem la iarba verde sa dam peste medicamente aruncate din nou acolo", ne-a scris Tamas Tuzesi.

 

Daca ati surprins un incindent care poate reprezenta o stire, puteti trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica "Fii reporter!".

Comentarii Facebook