Deputatul PNL, Adrian Oros, acuză PSD că își asumă prin FURT majorarea alocațiilor pentru copii


Deputatul PNL Cluj, Adrian Oros, acuză PSD - ALDE că încearcă să ”confiște” reușita PNL de dublare a alocațiilor pentru copii, prin asumarea meritelor, după ce zile în șir Liviu Dragnea și Guvernul au motivat că nu sunt bani și nu se poate face nimic.

Liviu Dragnea nu a fost de acord cu finanțarea creșterii alocațiilor din pensiile speciale și sumele cheltuite cu aparatul de stat sau chiar cu cele alocate partidelor, indicând sursa de finanțare creșterea deficitului bugetar.

Deputatul Adrian Oros susține că ”PSD fură tot!”.

1. Alocațiile de stat pentru copii vor crește de la 1 martie 2019, datorită inițiativei PNL și bătăliei duse de PNL în Parlament cu clica lui Dragnea și Tariceanu, cu PSD-ALDE. Copiii între 0-2 ani vor primi 300 de lei lunar, iar cei între 2-18 ani, 150 de lei lunar.

2. Dragnea, PSD și ALDE au mai făcut o ultimă încercare disperată de a deturna, manipula și confisca măsura PNL de crestere a alocațiilor de sta pentru copii. AU SCOS COPIII VINOVAȚI DE CREȘTEREA DEFICITULULUI BUGETAR! Este o noua culme a ticăloșiei, după ce tot Dragnea a pus copiii în opoziție cu bugetele unor instituții esențiale pentru siguranța românilor.

3. PSD a adus alocațiile pe terenul deficitului bugetar. PNL a indicat sursa de finantare pe care au refuzat-o. Dacă au venit pe terenul deficitului este datoria lor, a guvernului PSD - ALDE sa țină deficitul în frâu. Nu copiii sunt sursa deficitului, ci dezmățul bugetar făcut de Dragnea și ai lui care au îngrășat aparatul central cu toți tăietorii de frunze la câini, cu incompetenți piloși, nepotisme, pensii speciale etc. Să taie aceste cheltuieli și să nu mai arunce vina pe copii!

4. Statul român are datoria să-și ocrotească, să-și protejeze copiii. Constituția României spune clar la articolul 49, aliniatul 1: Copiii și tinerii se bucura de un regim special e protecție și de asistență în realizarea drepturilor lor. Este exact ceea ce a făcut PNL cu măsura creșterii alocațiilor. Este ceea ce trebuia să facă și NU au făcut PSD și ALDE la guvernare. Deși s-au angajat în programul de guvernare că măresc alocațiile de stat pentru copii.

Nu au respectat programul lor de guvernare, nu au respectat Constituția, au votat de trei ori împotriva copiilor în ultimele 10 zile!

5. PNL va duce mai departe ceea ce a realizat azi pentru copiii României. Nu există priorități mai însemnate decât viitorul copiilor noștri”, a punctat parlamentarul.

Cert este că numai 3 parlamentari PSD au votat pentru dublarea alocației, iar 119 au votat împotriva. După ce a trecut, PSD încearcă să dezinformeze și să își aroge succesul.

Comentarii Facebook