Depășirea CRIMINALĂ pe drumul Cluj - Zalău. Șoferul care a filmat a ÎNGHEȚAT de spaimă - VIDEO

 

Un șofer a făcut o depășire criminală pe drumul Cluj-Napoca - Zalău, care se putea solda extrem de ușor cu un grav accident de circulație.

 

Șoferul unui BMW a țâșnit pur și simplu din coloană, a depășit pe linia continuă două autoturisme, inclusiv un camion, iar conducătorul unui autoturism care circula din sens opus a trebuit să se ”lipească” pe parapetul de pe marginea șoselei pentru a evita un accident.

 

BMW -ul are numărul de înmatriculare SM 12 CTS.

 

Un șmecher. Numere cu litere rare care se fac doar pentru ”cunoscători”. Spatele pe care îl are îi dă încredere că poate face orice. Sper să se întâlnească cu un camion data viitoare, să scăpăm de un cretin”, a scris un utilizator trafitube.ro.

 

Individul asta n-ar trebui sa aibe voie sa conduca nici matchboxuri, sa-si caute senzatii sarind de pe un bloc pe altul”, a comentat altcineva.

 

Nu reusesc sa inteleg de ce militia nu ia in consierare aceste filmari: se vede numarul animalului, camera este OMOLOGATA de chiar producatorul acesteia, in primul rand fiind standardizata”, a mai scri cineva.


Comentarii Facebook