Miercuri 24 Aprilie

Depășire inconștientă a unui sofer din Cluj. Tot el a exclamat: ERA SĂ MOR - VIDEO

 

Un șofer clujean a încercat să facă o depășire total inconștientă, dar apoi a postat filmul cu întreaga scenă pe trafictube.ro. Utilizatorii site -ului l-au criticat dur.

 

Chiar nu vroiam sa ma laud la faza asta chiar deloc, mi-am recunoscut greseala, nu m-am bagat, l-am deranjat pe cel cu Vito si imi cer scuze, am postat clipul asta pentru cei care fac faze de genul sa nu le mai faca, pentru ca pot avea rezultat mai urat decat l-am avut eu. Ca sa inteleaga toata lumea NU AM PUS ACEST CLIP SA MA LAUD CA EU AM Vectra B SI CA II DEPASESC PE TOTI. Dar de data asta a fost greseala mea”, a recunoscut cel care a realizat filmul.

 

În imaginile filmate pe drumul Cluj - Oradea se vede cum șoferul a încercat să intre în depășire, dar din sens opus venea un Mercedes 4X4. ”Și ăsta cu ML -ul așa a zburat, dar ăsta cu BMW -ul dacă mă lua...”, a scris șoferul, făcând referire și la al doilea autoturism, marca BMW, care circula în spatele Mercedesului și care ar fi putut să îl acroșeze.

 

Kamikaze si ala cu BMW-ul, desi evident e greseala ta … Nu a schitat nici o frana si nici nu s-a tras cat mai spre drepata … Nu inteleg ce a fost in capul lui. Conducere preventiva -1 la ala cu BMW-ul”, a scris un alt utilizator al site -ului trafictube.ro.


Comentarii Facebook