Demisii la biroul de presa al USAMV Cluj


Purtatorul de cuvant al USAMV Cluj, Sonia Nechifor, si-a dat demisia din functie, fiind urmata de Tiberiu Farcas, fost jurnalist, angajat la departamentul de imagine al institutiei.

 

Demisia Soniei Nechifor este legata de realegerea rectorului Doru Pamfil in functie, scrie blogerul Liviu Alexa.

Tiberiu Farcas a anuntat intr-o postare pe Facebook ca si-a dat demisia. "Am petrecut 3 ani extraordinari la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj, la departamentul de Imagine al institutiei. Trei ani alaturi de o femeie deosebita, Sonia Sana, PR-ul oficial al USAMV. Am avut ce invata de la ea in materie de comunicare publica, va asigur, pentru ca e un profesionist. Am invatat foarte mult de la multi din aceasta universitate de calibru. De asemeni, multumesc presei clujene pentru colaborare. Eu am ajutat-o pe Sonia in relatia cu media atat cat m-am priceput. Nu mai activez in cadrul acestei institutii careia ii urez un succes deosebit ca e o universitate puternica", a scris Tibi Farcas.

 

Profesorul Doru Pamfil a fost reales rector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj in urma scrutinului care au avut loc in 21 decembrie.

 

Doru Pamfil ramane rector al USAMV Cluj! PSD a pierdut lupta

Comentarii Facebook