De neimaginat, copilă de 5 ani, agresată sexual de un puști de 13 ani, la Cluj


Polițiștii clujeni s-au confruntat în cursul zilei de ieri, 4 aprilie, cu o situație șocantă. Cazul a avut loc chiar în spațiul de joacă dintr-un centru comercial clujean. O fetiță de 5 ani a fost victima unei agresiuni sexuale de natură verbală, fiind abordată de un băiat de 13 ani. 

La data de 4 aprilie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a demarat verificări în urma unei sesizări cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 19.30, într-un spațiu de joacă dintr-un centru comercial, o fetița de 5 ani, ar fi fost victima unei agresiuni sexuale de natură verbală, fiind abordată de o persoană necunoscută. Polițiștii deplasați la locația indicată au găsit în zona respectivă un minor de 13 ani, care ulterior a fost condus la unitatea de poliție în vederea clarificării situației, în prezența reprezentanților DGASPC și a părinților”, anunță IPJ Cluj. 

Cu privire la minorul în vârstă de 13 ani, polițiștii au constatat că în cursul zilei de 4 aprilie a.c, a fost sesizată plecarea voluntară a acestuia de lângă părinți, din municipiul Cluj-Napoca, fiind demarate activități pentru depistarea acestuia.

Din cercetările preliminare efectuate, a reieșit faptul că acesta se afla în acea zonă la momentul întâmplării evenimentului. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Comentarii Facebook