Vineri 5 Iunie

De ce reduceri la transport beneficiază în acest an studenții din Cluj. Care sunt documentele de care ai nevoie pentru abonamente


Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță că studenții, masteranzii și doctoranzii, vor beneficia și în acest an de subvenții, în funcție de forma de învățământ.

Astfel, sdentii, masteranzii si doctoranzii, posesori ai unuia din cardurile nebancare OMNIPASS, STUDCARD, ISIC, EURO
ZI BUGET:

– abonament gratuit pe doua linii – studenti si masteranzi cu varsta de maxim 26 de ani;

– abonament cu reducere 50% pe doua linii (30,00 lei) – studenti si masteranzi cu varsta mai mare 26 de ani;

– abonament cu reducere 50% pe o linie (30,00 lei) – doctoranzi fara limita de varsta.

ZI TAXA:

– abonament cu reducere 50% pe doua linii (30,00 lei) – studenti si masteranzi fara limita de varsta.

De asemenea, studentii si masteranzii cu varsta de maxim 26 de ani care nu poseda unul din cardurile nebancare OMNIPASS, STUDCARD, ISIC, EURO
Studentii si masteranzii orfani sau proveniti din casele de copii cu varsta de maxim 26 de ani, inscrisi pe locuri bugetate la una din universitatile de stat din Cluj–Napoca, vor beneficia de abonamente gratuite pe doua sau toate liniile in functie de fondurile alocate de universitati.

Pentru a intra în posesia abonamentelor, studenții și masteranzii trebuie să se prezinte la punctele de vânzare abonamente cu unul dintre cele cinci carduri nebancare, carnetul de student vizat pe anul universitar 2015-2016 si cartea de identitate.

Abonamentele pentru doctoranzi se elibereaza la birourile de abonamente Opera si Sediu C.T.P. Cluj-Napoca. Pentru a beneficia de abonamente doctoranzii trebuie sa se regaseasca pe listele trimise de universitati, sa prezinte unul din cardurile nebancare si cartea de identitate.

Studentii si masteranzii orfani sau proveniti din casele de copii vor prezenta suplimentar la birourile de abonamente ( Opera si Sediu C.T.P. Cluj-Napoca) copia certificatului de deces.

Totodată, studenții care se află în prelungire de studii vor primi reducere de 50%, dacă dețin unul dintre cardurile nebancare.).

Odatã cu începerea noului an universitar, numãrul mijloacelor de transport în comun va fi suplimentat cu inca 10%.

Comentarii Facebook