De ce nu se poate face stație de tramvai cu refugiu la Sala Sporturilor. Vezi explicația Primăriei



Un clujean s-a plâns de faptul că nu se realizează o stație de tramvai cu refugiu, în zona Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca, în locul celei improvizate.

Va rog sa amenajati o statie de tramvai cu refugiu in zona Salii Sporturilor "Horia Demian", in locul statiei improvizate existente in zona. Exista suficient loc pentru amenajarea de refugii si in momentul de fata tocmai se reabiliteaza Strada Plopilor”, se plânge clujeanul.

Totuși, reprezentanții Primăriei susțin că nu se poate realiza o asemenea stație, din cauza faptului că lucrările de reabilitare a tramei stradale din acea zonă au fost realizate din fonduri europene, astfel că nu se pot face modificări pentru o perioadă de cel puțin 5 ani.

Proiectele aprobate de modernizare linie de tramvai, respectiv trama stradala adiacenta liniei de tramvai, nu au prevazut refugiu in aceasta zona. Tinand cont de faptul ca este o lucrare finantata din fonduri europene, pe o periaoda de 5 ani nu se pot aduce modificari la acest proiect”, au explicat reprezentanții Primăriei.

Comentarii Facebook