De ce nu a mai venit la Cluj tenorul Ramon Vargas

 

Tenorul Ramon Vargas nu mai cântă la Festivalul de Operă Viva-Vox de la Cluj.

 

Motivul principal al absenţei sale este starea sa de sănătate care s-a înrăutăţit şi care nu îi permite să-şi pună în evidenţă calităţile pentru care el este cunoscut pe plan internaţional. Astfel ne exprimăm regretul că Ramon Vargas nu va fi alături de clujeni ca să performeze în Gala de deschidere programată pentru luni, 5 mai 2014, de la ora 18.30. În acest moment aşteptăm un răspuns oficial din partea domniei sale şi sperăm să obţinem promosiunea sa în ceea ce priveşte susţinerea unei reprezenţii pe scena Clujeană în viitorul apropiat.

 

Deşi ne confruntăm cu o situaţie delicată, Ramon Vargas fiind unic şi de neînlocuit, am ales să nu renunţăm la ideea de premieră pentru România!”, precizează organizatorii.

 

Pentru a înlocui lipsa tenorului Ramon Vargas, au fost invitați să cânte trei artiști de calibru din România. ”Formula soprana Brigitta Kele, tenorul Marius Vlad Budoiu şi baritonul George Petean constituie o premieră naţională ce oferă valenţe noi pentru Festivalul Viva-Vox, care va atrage atenţia internaţională asupra scenei clujene.

 

Până în prezent sala Operei Naţionale Române din Cluj are un grad de ocupare de 80% pentru Gala de deschidere a Festivalului de Operă Viva Vox, care avea loc luni, 5 mai, de la ora 18.00. Pentru că luăm în calcul eventualitatea cererilor de restituire a contravalorii biletelor, ne aflăm în discuţii cu distribuitorul de bilete EVENTIM, pentru a găsi împreună cea mai bună soluţie pentru a putea onora solitările începând cu dimineaţa zilei de luni, 5 mai”, au mai adăugat orgaizatorii.

Comentarii Facebook