„De ce e încă ok să mergi la cafenea și să stai 5 ore pe un flat white?”. Sunt clujeni care cred că e bine să se interzică laptopurile în cafenea


Fără laptop la cafenea - este regula impusă de tot mai mulți patroni din Cluj-Napoca. Lucrul la calculator strică atmosfera din localuri, iar încasările scad. În timp ce mulți clujeni se revoltă de noua măsură impusă de patroni, unii spun că nu-i înțeleg pe cei care se plâng de această situație. 

„Sunt doar eu sau și vouă vi se pare stupid că încă mai există oameni care răntuiesc aiurea pe social media că au fost rugați să-și închidă laptopurile în anumite locații din Cluj.

Cum, când ieși din țară, și ți se spune într-o locație să îți închizi laptopul e ok, dar dacă te roagă ospătarul în Cluj să îți închizi laptopul înseamnă că ai trecut limita de nerușinare/abuz.

De ce nu îți faci research înainte să vezi dacă poți sau nu sta cu laptopul într-o anumită locație? De ce încă e ok să mergi la cafenea și să stai 5 ore pe un flat white?”, a transmis un internaut pe platforma reddit.com.

Așadar, noua regulă a împărțit clienții în două tabere. În timp ce unii sunt revoltați de restricții, alții spun că nu e normal să-ți faci „birou” la local comandând o cafea de ore bune. 

În ciuda părerilor negative, mulți patroni spun că vânzările au crescut, iar pe pereți și pe mese au apărut afișe de atenționare în cafenelele din Cluj. 

Comentarii Facebook