Miercuri 1 Februarie

David Ciceo, despre transportul intermodal: De legătura aeroporturilor cu căile ferate beneficiază întreaga comunitateDirectorul Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a fost invitat în calitate de speaker la una dintre cele mai prestigioase conferințe internaționale din domeniul aviației, “Passenger Terminal EXPO & CONFERENCE 2017”.

Evenimentul va avea loc în perioada 14-16 martie 2017 la Amsterdam (Olanda) și reunește specialiști de top din industria aviației din peste 90 de țări.

În cadrul conferinței, Ciceo va vorbi despre importanța transportului intermodal pentru aeroporturile regionale.

De legătura aeroporturilor cu căile ferate beneficiază nu doar aeroporturile și companiile aeriene, ci și operatorii din transportul feroviar și, indirect, întreaga comunitate. Sunt proiecte complexe din punct de vedere al realizării și finanțării, încurajate de Comisia Europeană, care asigură 85% din finanțare”, a declarat David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional “Avram Iancu” Cluj.

La “Passenger Terminal EXPO & CONFERENCE 2017” vor participa peste 1.300 de invitați, reprezentanți ai companiilor aeriene, aeroporturilor, autorităților din domeniul aviației și din industria aeroportuară. În cadrul sesiunilor de lucru, alături de David Ciceo, vor susţine prezentări specialiști ai celor mai importante aeroporturi din țări precum SUA, Canada, Anglia, Germania, Franța sau Olanda.

Comentarii Facebook