Dacă nu la Cluj, atunci unde! Povestea unui taximetrist cinstit care face Clujul mai frumos


O clujeancă a avut o experiență inedită, vineri dimineața, iar la final a ajuns să exclame că orașul Cluj-Napoca este special, cu oameni speciali. Ea și-a pierdut pormoneul într-un taxi și l-a recuperat, după ce taximetristul a făcut pe polițistul pentru a o găsi. 

Aceasta e mașina domnului Viorel David, taximetrist clujean! :)

Azi dimineața, am avut programate 2 termene de judecată cu jandarmeria pentru contestarea amenzilor de la proteste.

După ce am terminat ce aveam de făcut la tribunal, am sărit într-un taxi și am fugit către birou. Cand am ajuns am plătit în grabă și mi-am văzut de treabă.

Două ore mai târziu, îmi scrie colega mea din Norvegia, Camilla. Că a sunat-o un domn să îi ceară numărul meu, aparent îmi lăsasem portofelul în taxi-ul dânsului. Poate să îl dea? Primul moment de panică când sesizez ce s-a întâmplat și apoi de ușurare. ”Ce noroc că l-a găsit. Sigur, dar cum de a dat de numărul tău?”, o întreb ușor intrigată.

”Aparent te-a căutat pe google după datele din buletin. Așa a dat de numărul meu, într-un anunț legat de un proiect și m-a sunat să vă pun în legătură ca să ți-l returneze”

Pe scurt mi-am recuperat tot patrimoniul.:) Dl Viorel m-a sunat și mi le-a adus la birou în 10 minute. Și-a bătut capul pentru că bănuia câte neplăceri o să am, mai ales pentru acte.

Ce face Clujul frumos e densitatea de oameni buni pe m2. Dacă vă grăbiți vreodată ca mine și aveți nevoie de un taxi, vi-l recomand pe domnul Viorel (îl găsiți la 0757 202 470) Nu doar pentru că e om bun, ci pentru că dacă aveți un moment de zăpăceală și uitați ceva, aveți șanse mari să vă salveze situația”, a relatat Ligia Roxana Mahalean.

Comentarii Facebook