Cursele Wizz Air de la Cluj spre Treviso si Dusseldorf au intarziere de noua ore. VEZI aici orarul de zbor!


Cursele Wizz Air de la Cluj spre Treviso si Dusseldorf au intarziere de cateva ore. Avioanele trebuiau sa decoleze inca de la ora 6.00 dimineata, dar nu au mai plecat din cauza unor defectiuni tehnice.

100 de pasageri care trebuiau sa decoleze in aceasta dimineata spre Treviso, Italia, si Dusseldorf, Germania, sunt fie in aeroport, fie au plecat acasa, cei care sunt din Cluj-Napoca, urmand sa revina.

Problemele au aparut inca de vineri seara, cand a fost anulat zborul Roma - Cluj-Napoca, deoarece aeronava s-a stricat. Avionul trebuia sa decoleze spre Cluj la ora 23.00, dar zborul a fost amanat pentru sambata, pentru a putea fi efectuate reparatiile.

Cele doua curse amanate astazi, spre Italia si Germania, urmau sa fie efectuate cu acelasi avion. Daca totul ar fi decurs normal, cu avionul care a venit de la Roma urmau sa plece pasagerii spre Treviso, la ora 6.00, iar la intoarcere, la ora 10.30, sa ii preia pe cei care urmau sa ajunga la Dusseldorf.

Reprezentantii Wizz Air sustin ca este vorba de o reactie in lant si ca toate zborurile au fost afectate de defectarea aeronavei la Roma.

Numai o parte din cei 100 de pasageri mai sunt pe Aeroportul International din Cluj-Napoca. Acestia primesc apa si sandvisuri din partea companiei aeriene.


VEZI AICI ORARUL DE ZBOR

Comentarii Facebook