Avionul Wizz Air Cluj - Valencia nu a decolat la timp din cauza unei defectiuni. 150 de pasageri au stat 4 ore in aeroport - UPDATE


Cursa Wizz Air spre Valencia nu a mai decolat si 150 de pasageri stau de patru ore pe Aeroportul International din Cluj-Napoca in asteptarea altui avion care sa ii duca la destinatie.

Oficialii companiei i-au anuntat pe oameni ca este vorba doar de o intarziere si ca lucrurile se vor rezolva pana la miezul noptii. Oamenii sunt insa scandalizati de faptul ca in aceasta saptamana a mai fost anulata o cursa spre Valencia si spun ca si atunci li s-a spus ca este vorba de o intarziere, dar dupa cateva ore li s-a comunicat ca trebuie sa isi reprogrameze zborul.

Conform site -ului oficial al Aeroportului International din Cluj-Napoca, cursa spre Valencia de joi seara trebuia sa decoleze la ora 19.00. Intarzierea este de patru ore si inca nu se stie daca pasagerii vor decola spre destinatie.

"Ne tin in zona de imbarcare si inca nu stim ce vom face pentru ca nu vorbeste nimeni cu noi. Trebuia sa plecam de la ora 19.00 si isi bat joc de noi. Am inteles de la unii pasageri ca au incercat sa plece si acum cateva zile cand scena s-a repetat. Speram din toata inima sa plecam pentru ca luni trebuie sa fiu la munca", a declarat Calin Suciu, unul dintre pasagerii care trebuia sa fie deja in Valencia.

?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE:

?

Oficialii Aeroportului International din Cluj-Napoca au declarat pentru Stiri de Cluj ca zborul Wizz Air Cluj-Valencia a fost anulat pentru ca aeronava a prezentat o defectiune si nu a mai decolat.

?

In jurul orei 19.30 reprezentantii Wizz Air au luat decizia sa aduca un alt avion de la Bucuresti cu care sa opereze zborul spre Valencia. Aparatul a aterizat la Cluj-Napoca in jurul orei 22.30 si a decolat spre Spania la 23.12.

Comentarii Facebook