Cunoscuții tânărului din Cluj-Napoca, care a dispărut duminică, îi roagă pe clujeni să participe la acțiunile de căutare a bărbatului


Update

Tânărul din Cluj-Napoca, dat dispărut luni, a fost găsit de polițiștii clujeni

----------------------------------------

Rîpaș Claudiu Damian, a fost văzut ultima dată, duminică, 7 mai, în jurul orei 21.00, la domiciliul său din Cluj-Napoca. Bărbatul a plecat de acasă însoțit de câinele său husky și de atunci nu a mai revenit. Poliția, cunoscuții și familia îl caută, prietenii tânărului îi îndeamnă pe clujeni să participe la o acțiune de căutare a bărbatului.

Îl căutăm pe Claudiu, vă rugăm să ne ajutați dacă aveți orice fel de informație. Ultima dată a fost văzut în jurul orei 21, duminică, 7 mai. Ar trebui sa fie însoțit de cățelul din imagine, rasa husky. 

Vă rugăm să ne sunați la 0742617628 sau 0771691915. Orice informație ne poate ajuta. Telefonul lui este la noi, vă rugăm nu îl sunați”, se arată într-o postarea publicată pe pagina tânărului dispărut.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.75 m, 70 de kg, păr brunet, scurt și drept, forma feței ovală.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare albastră, bluză cu glugă de culoare gri și adidași negri. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre tânăr sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

Vă rog cine are disponibilitate, să ne organizam pentru o căutare. Cine dorește să participe vă rog să sunați la numerele de telefon”, a comentat Marian Morar, la postarea care anunță dispariția tânărului.

Citește și: Un clujean a plecat de acasă și nu a mai revenit! Bărbatul a ieșit la plimbare, însoțit de câinele său

rrr.jpeg

Comentarii Facebook