Cum va fi vremea astăzi, 22 ianuarie: Temperaturile rămân ridicate. În Cluj va continua să plouă


Vremea se menţine caldă şi astăzi, duminică 22 ianuarie, dar în nord, în centru şi pe partea estică a țării se anunţă o zi cam mohorâtă, cu precipitaţii slabe. În rest, domina timpul frumos, iar maximele pleacă de la 3 - 4 grade în Moldova şi ajung la 13 grade în Banat şi în vestul Olteniei.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş va fi cam înnorat şi o să plouă în unele zone. Temperaturile se menţin ridicate pentru această perioadă a anului: se vor înregistra între 7 și 8 grade Celsius în miezul zilei şi în jur de 2 grade pe timpul nopţii.

În schimb, în vestul României se anunţă o zi frumoasă, cu soare, câţiva nori şi temperaturi de Martie. Atmosfera devine plăcută după prânz, când se ating 12, poate 13 grade Celsius. Peste noapte, în zonele joase se lasa ceaţă.

Şi în Transilvania o să fie cald pentru acest moment al anului şi maximele vor ajunge pe la 8 grade în Cluj și 10 grade la Sibiu. Pe aici însă nu prea zărim soarele. Mai vin câteva ploi slabe, iar pe la munte va fulgui puțin.Comentarii Facebook