Cum va fi amenajată Piața Unirii pentru concertul Billy Idol. Circulația în zonă va fi restricționată



Concertul rockerului Billy Idol de la Cluj, din data de 30 iunie, a fost mutat în Piața Unirii, care va fi amenajată special pentru acest eveniment.

Zona în care se va desfășura evenimentul va fi delimitată de un gard din bare metalice, acoperit cu plasă de sârmă.

Au apărut tot felul de dezbateri cum că Piața Unirii va fi închisă cu ziduri. Nu este vorba despre așa ceva, ci despre un gard din bare metalice, folosit la toate concertele pentru a delimita și diferitele zone din public”, anunță organizatorii concertului.

De asemenea, publicul va fi împărțit în trei secțiuni, în conformitate cu tipurile de bilete puse la vânzare.

Accesul publicului se va face de la ora 16.00, din zona librăriei Universității, fiind amenajate trei intrări diferite, pentru fiecare categorie.

Organizatorii menționează că circulația va fi restricționată parțial în zona Pieței Unirii, pentru a facilita accesul persoanelor la eveniment.

În deschiderea concertului vor urca pe scenă trupele Kumm, Les Elephants Bizzares și Roadkill Soda, alese chiar de Billy Idol.

Tot în acest weekend, în zilele de 28 și 29 iunie, Piața Unirii va găzdui festivalul de rock ”We Are Rocking The City”, unde vor veni peste 20 de trupe rock românești. Accesul la festival va fi gratuit.

Comentarii Facebook