Cum și-au ”suplimentat” doi clujeni salariile, furând cu nemiluita de la firma la care erau angajați. Au fost prinși în flagrant VIDEO



Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii clujeni, aceștia fiind acuzați că au furat materie primă în valoare de peste 54.000 lei, dintr-o societate comercială din Turda.

Oamenii leii au organizat și o acțiune flagrantă pentru a-i prinde pe cei doi și au efectuat percheziții domiciliare.

La data de 8 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Turda, însoţiţi de criminalişti, au organizat o acţiune de prindere în flagrant a unor persoane bănuite de sustrageri repetate dintr-o societate”, informează IPJ Cluj.

Astfel, un bărbat de 47 de ani, din Câmpia Turzii, a fost depistat în timp ce încerca să înstrăineze silicon industrial, produs care ar fi fost sustras de acesta din incinta societăţii în cadrul căreia era angajat şi care are ca obiect de activitate fabricarea de produse pentru construcţii.

Poliţiştii au identificat în autoturismul bărbatului 118 litri silicon industrial, în recipienţi din plastic şi metal, pe care dorea să îi înstrăineze.

De asemenea, oamenii legii au mai descoperit că în perioada octombrie - decembrie 2015, bărbatul depistat în flagrant delict şi un alt bărbat de 45 de ani, din Turda, angajat de asemenea în cadrul societăţii, ar fi sustras circa 1.460 de litri de silicon industrial, în valoare de aproximativ 54.000 de lei.

Polițiștii au efectuat și două percheziţii domiciliare,în baza mandatului emis de către Judecătoria Turda, iar prejudiciul a fost recuperat parţial.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţişti, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile de către magistraţi.

Comentarii Facebook