Cum se lucrează la Cadastru Cluj: Parcă suntem în epoca de piatră! În două ore jumătate au fost preluat 5 cereri la registratură FOTO


Mai mulți clujeni se plâng de proasta organizare a Oficiului de Cadastru Cluj, aceștia fiind nevoiți să aștepte perioade foarte îndelungate pentru a li se prelua o cerere la registratură.

Cu toate că programul de funcționare începe la ora 08.30, în două ore jumătate, doar cinci cereri au fost preluate.

E inadmisibil așa ceva. Stăm la coadă de azi dimineață la Oficiul de Cadastru pentru a ni se prelua cererile la registratură. Lucrează o singură persoană, iar de două ore jumătate s-au preluat doar două cereri. Plătim câte 60 de lei o operațiune la Cadastru și ne pun să așteptăm cu orele pentru o cerere. Mai mult, lista de așteptare e efectiv o foaie pe care sunt trecute numele cu pixul. Parcă am fi în epoca de piatră”, se plânge un cititor Știri de Cluj.

 

De această listă țin cont numai cei care stau la rând, cel mai probabil aceasta fiind deschisă la inițiativa celor care așteaptă să depună cereri. 

 

Pentru o depunere de cerere timpul de așteptare este de 3 ore. ”Am intrat la ora 9.30 și am plecat de acolo la 12.30”, ne-a mai relatat clujeanul.


Comentarii Facebook