Duminica 28 Aprilie

Cum se lucrează în Clujul de 5 stele! ”Gospodarul șef” promovează mersul cu ”bița” ca la Viena, dar un biciclist a simțit pe pielea lui realitatea - FOTO


Un biciclist clujean a rămas blocat într-un morman mare de nămol aruncat de muncitorii de la Brantner, care lucrau la decolmatarea Canalului Morii.

Luni, am mers pe strada Răsăritului cu bicicleta și am rămas împotmolit într-o mocirlă. Am sesizat poliția locală. La fața locului am observat că se lucra cu utilaje neinmatriculate”, ne-a relatat clujeanul, sub protecția anonimatului.

Acesta a spus că atunci când s-a dus acolo cu poliția locală muncitorii spălau asfaltul de mocirla scoasă din Canalul Morii. 

Muncitorii din respectivul punct au spus că sunt de la firma Brantner, firmă care asigură curățenia stradală pe jumătate de oraș. Aceștia au ținut să precizeze că lucrează în colaborare cu Primăria și, se pare, că au scăpat de amendă, după cum susține biciclistul cu spirit civic. ”Cât am stat acolo nu s-a dat amendă. Cei de la Poliția Locală au spus că cei de la Mediu trebuie să dea amendă”, a mai spus sursa citată.

Polițiștii Locali i-au dat asigurări că vor sesiza și poliția rutieră în cazul utilajului neînmatriculat. 

Gospodarul șef al Clujului, primarul Emil Boc, promovează la fiecare apariție publică mersul pe bicicletă, dar se pare că realitatea este alta. Folosirea acestui mijloc de transport alternativ vine cu prea multe pericole în Cluj-Napoca, nefiind ca la Viena sau Munchen, așa cum sugerează municipalitatea.

Dacă sunteți martorii unor incidente care pot deveni știri și aveți nevoie de susținere, ne puteți scrie pe Whatsapp (0722804093), pe Facebook sau pe office@stiridecluj.com.

395130753_803182028228143_4271471002292868319_n.jpg


Comentarii Facebook