Joi 7 Iulie

Cum se fac afaceri în Jucu. Șase patroni sunt cercetați de polițiști pentru evaziune fiscalăMai multe persoane, adiministratori ai unor societăți comerciale din Jucu, sunt cercetate de polițiștii cluijeni pentru evaziune fiscală.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla, au fost identificate şase persoane, cu vârste cuprinse între 26 şi 55 de ani, din judeţele Cluj şi Maramureş, bănuite de evaziune fiscală”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Persoanele în cauză, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale din Jucu, ar fi reţinut de la angajaţi şi nu ar fi virat către bugetul de stat, în termenul legal, impozitele aferente veniturilor obţinute din drepturile salariale şi contribuţiile pentru sănătate, şomaj şi pensie.

Prejudiciul total a fost estimat la 8.500 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor şase administratori, sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală, faptă prevăzută de Legea 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea

Comentarii Facebook