Cum s-a produs incidentul tragic de pe Calea Mănăștur, în urma căruia un băiețel a căzut de la înălțime. Mama copilului se afla în casă, spun polițiștii


Un copil de doi ani a căzut de la înălțime, pe Calea Mănăștur, în după-amiaza zilei de marți și a suferit multiple leziuni. Polițiștii clujeni spun că mama minorului era acasă în aceste moment, însă se ocupa de celălalt fiu, aflat într-o altă cameră.

La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 13.25, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că la un imobil de pe Calea Mănăștur, din municipiu, un minor ar fi căzut de la etajul unei case.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un minor, de 2 ani, care, în timp ce se afla în locuința situată pe strada menționată mai sus, la etajul 1, s-ar fi urcat pe o masă, de mici dimensiuni, amplasată la nivelul geamului, ulterior căzând în exteriorul clădirii.

Minorul se afla în imobil în prezența mamei, de 35 de ani, dar care, în acel moment, se ocupa de celălalt fiu, aflat într-o altă cameră”, transmite IPJ Cluj pentru Știri de Cluj.

În cauză, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Comentarii Facebook