Duminica 28 Aprilie

Cum s-a produs accidentul grav din Feleacu: Un șofer de 20 de ani a pătruns pe sensul opus de mers, 16 persoane au ajuns la spital


Polițiștii clujeni au stabilit cum s-a produs accidentul grav din comuna Feleacu, în urma căruia 16 persoane, dintre care 7 bărbați și 9 femei, au fost transportate la spital.

Din primele date, un șofer de 20 de ani întru-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Sălaj.

„În data de 17 octombrie, în jurul orei 11.10,  a fost înregistrat un accident rutier în comuna Feleacu, pe DN1 E60.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 20 de ani, din Câmpia Turzii, a condus un autoturism dinspre Turda spre Cluj-Napoca, iar întru-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat de 33 de ani, din județul Sălaj.

La fața locului au fost evaluate de către echipajele medicale 16 persoane, dintre care una fiind conducătorul autoturismului. Testările cu aparatul etilotest au indicate rezultate negative”, transmite IPJ Cluj.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri pentru efectuarea cercetării la fața locului, însă acum se circulă alternativ.

Vezi și: Accident grav în Feleacu! Un microbuz și o mașină, făcute praf în urma impactului violent, se intervine cu elicopterul SMURD

Comentarii Facebook