Accident grav în Feleacu! Un microbuz și o mașină, făcute praf în urma impactului violent, se intervine cu elicopterul SMURD


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momentele la un accident rutier grav petrecut în apropiere de localitatea Feleacu.

„La fața locului intervin 3 autospeciale cu modul de descarcerare, șase echipaje SAJ, două echipaje SMURD și un elicopter SMURD. Echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate, iar în ultimul un bărbat încarcerat.

Pompieri au acționat pentru descarcerarea și extragerea bărbatului, în stare de conștiență și cooperant, în vârstă de aproximativ 30 de ani, rămas blocat în autoturism.

Totodată, 15 persoane din microbuz sunt consultante în aceste momente de către echipajele medicale. Conform primelor evaluări acestea prezintă afecțiuni ușoare”, transmite ISU Cluj.

----------

UPDATE

Toate victimele implicate în accident sunt conștiente. 4 dintre acestea au fost deja evacuate la spital. La fața locului a aterizat și elicopterul SMURD de la Jibou. 16 persoane, dintre care 7 bărbați și 9 femei, au fost transportate la spital. Toate victimele sunt conștiente și cooperante.

Foto. Info Trafic Cluj-Napoca

Comentarii Facebook