Marti 29 Noiembrie

Cum s-a produs accidentul de miercuri, de pe Calea Florești - VIDEO


Un accident rutier, soldat cu rănirea mai multor persoane, a avut loc miercuri după-amiază, pe Calea Florești din Cluj-Napoca.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un autoturism a încetinit, iar mașina din spate, luată pe nepregătite, a intrat pe contrasens pentru a evita impactul, intrând în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar. 

Pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, în care se aflau patru persoane, dintre care un minor de 6 ani, care prezentau afecțiuni diverse.

S-a acționat pentru acordarea primului ajutor calificat și extragerea persoanelor din autoturisme, folosind echipamentele din dotare pentru a evita agravarea leziunilor suferite, având în vedere că doi adulți prezentau traumatisme vizibile.

Astfel, au fost predați echipajelor medicale pentru a primi îngrijiri de specialitate și pentru a fi transportați la spital copilul de 6 ani cu agitație psihomotorie, o femeie de circa 40 de ani cu afecțiuni ușoare, un bărbat de circa 40 cu fractură deschisă la un picior și un bărbat de circa 20 cu suspiciune de fractură la unul dintre brațe.

Video: Ioan Pugna / Info Trafic Cluj

Comentarii Facebook